Gratis verzending vanaf 50 euro!

‘Roldienblad’: dat is de letterlijke vertaling van rolling tray. Een dienblad dat dient om te rollen dus. Wij hebben ze bij Green Grown in de meest creatieve kleuren en motieven.

Op het gladde oppervlak van een rolling tray kun je netjes en makkelijk een CBD-joint rollen. Door de opstaande randen hou je het verkruimelen van de cannabis onder controle, en ga je dus verspilling tegen. Er blijft ook nog genoeg plaats over voor vloeitjes, grinder en tips. Op sommige trays zijn daarvoor zelfs aparte compartimentjes voorzien.

Rolling trays worden vervaardigd uit plastic, bamboe, metaal, hout of ander materiaal, zolang het materiaal maar geen giftige stoffen bevat. Logisch natuurlijk.

Zelf gerold

Waarom verkiezen veel mensen nog altijd een zelf gerolde joint boven een voorgedraaid exemplaar? Omdat je dan rekening kunt houden met je eigen smaak en voorkeuren. Je bepaalt zelf wat erin gaat en hoe groot en dik de joint zal worden.

En dan rol je toch liefst op de effen ondergrond van een coole rolling tray, met je favoriete logo’s, kunst of illustraties. Keith Haring, Narcos, Raw, Reggae, Metal, Big Buds, Cookies & Cream…: het zijn maar enkele van de vele thema’s in ons brede assortiment rolling trays. 

Waar rolling trays nog voor kunnen dienen

  • Om als decoratie aan de muur te hangen. De afbeeldingen zijn soms ware kunstwerkjes.
  • Als onderzetter of (klein) dienblad. 
  • Als sleutelschaaltje, zodat je nooit meer hoeft te zoeken.
  • Als onderlegger van een notitieblokje.
  • Als verzamelobject. Het zou me niet verbazen als er binnen enkele jaren collectioneurs opduiken die evenveel bijzondere rolling trays in huis hebben als anderen boeken of platen. 

Leave a comment