Gratis verzending vanaf 50 euro!

CBD-olie zou een prima alternatief kunnen zijn voor wie niet wil roken of vapen. Maar zo mag ik u dit product niet aanbevelen. CBD-olie is legaal, maar mag in België niet als voedingssupplement worden verkocht.

Tja, wat kan ik u er dan over vertellen? Dat aan CBD vele kwaliteiten worden toegedicht. Niet dat je er high of stoned van wordt. De cannabis waarvan CBD-olie gemaakt wordt, meestal door distillatie met alcohol, bevat minder dan 0,2% van de verboden stof THC. Het is een norm waar wij ons uiteraard perfect aan houden. Al onze producten beantwoorden trouwens aan de wettelijke voorschriften.

Wetenschappelijk onderzoek moet nog aantonen waar CBD-olie nu echt goed voor is. Anekdotisch bewijs gewaagt van stress, slapeloosheid en pijn. Maar dat kan ik dus niet bevestigen. De enige manier om het te weten te komen is zelf uitproberen, ook al kan ik u niet vertellen hoe.

Inderdaad, de cannabiswetten kunnen soms best verwarrend zijn. Ik stel voor dat u er eens gezellig over komt praten in een van onze winkels of vraag raad aan uw dokter of apotheker.

Leave a comment